ONS TOTAAL PAKKET

Wij maken het voor zelfbouwers wel heel eenvoudig. Je kunt zelf bepalen wat je zelf doet. Door onze goede begeleiding helpen wij je snel op weg. Je kunt bijvoorbeeld door ons je kelder of fundering laten storten en daarna alles zelf afbouwen. Wij kunnen je wanden, verdiepingsvloeren en dak plaatsen. Nadat je huis casco klaar is, kun je het zelf afbouwen. Er zijn veel mogelijkheden en afbouwvarianten. Zo is een eigen woning zelf bouwen gemakkelijk!  Neem contact met ons op om de juiste keuze te maken.

DE VOORDELEN VAN ONS TOTAAL PAKKET

eenvoudige techniek

ALLES VAN EEN PLEK

Dankzij de doordachte en eenvoudige techniek kun je zelf makkelijk bouwen met onze bouwblokken. Onze blokken zijn gebruiksvriendelijk en uitermate vormvast.

licht van gewicht

EEN SNELLER PROCES

De blokken zijn licht van gewicht waardoor iedereen er mee kan bouwen. Je kunt met je gehele gezin aan de slag:  samen met je partner en/of kinderen kun je samen jullie huis bouwen.

construction 1

EEN GOEDKOPER SYSTEEM

Doordat de blokken zelf licht van gewicht zijn, is het plaatsen van de blokken ook heel gemakkelijk. De blokken hoeven niet te worden verlijmd en in de meeste gevallen is wapeningsstaal niet nodig.

begeleiding altijd beschikbaar

WIJ BIEDEN BEGELEIDING

Wij bieden begeleiding op de werkplek. Desgewenst nemen we vanuit ons bouwsysteem het plaatsen van de blokken en storten van de gevels voor onze rekening. Informeer voor de mogelijkheden.

VRAGEN OVER DE ONS TOTAALPAKKET?

ONS TOTAAL PAKKET

Alles halen van een plek zorgt voor een sneller, eenvoudiger en goedkoper proces.

De bouw kan sneller beginnen. Niet lang wachten op offertes, geen onduidelijkheid over prijzen en betrouwbare en deskundige vakmensen.

BOUWBLOKNEDERLAND kan je van alles voorzien: Architecten en constructeurs + alle nodige bouwmaterialen + de juiste aannemer + de juiste vakmensen + altijd beschikbaar voor ondersteuning.

Geïnteresseerd? Vul dan nu het adviesformulier in om gratis op maat gemaakt advies te krijgen over wat het beste is voor jouw project.

eigen-woning-zelf-bouwen-stap-2

Stap 1. Geen bouwtekening / Constructieberekening?

Wij hebben de oplossing. Neem via ons een ervaren architect of constructeur.

electrician 2

Stap 4. Onderdelen van je bouwproject uitbesteden?

Overleg met ons wat je zoekt en wil uitbesteden. Waarschijnlijk hebben wij de oplossing.

eigen-woning-zelf-bouwen-stap-4

Stap 2. Nog op zoek naar alle bouwmaterialen?

Haal al jouw bouwmaterialen voor jouw project op één adres. Duidelijk en makkelijk.

begeleiding

5. Wij helpen je bij elke stap en zijn altijd beschikbaar voor begeleiding en vragen

We begeleiden je waar nodig.

worker 1

Stap 3. Heb je een aannemer of ga je zelf je project bouwen?

Ga je zelf bouwen dan krijg je van ons instructie, of vindt via ons een aannemer met ervaring.

WAAROM IK BOUWEN MET EPS GEWELDIG VIND!

zelfbouwer bouwbloknederland 1

IEDEREEN KAN HET

Je kunt met je vrouw, kinderen en vrienden een heel huis bouwen. De techniek is eenvoudig en snel te leren. Persoonlijk ken ik het systeem heel goed. De ene mens is wat handiger dan de andere mens, maar mijn ervaring is dat ik iedereen op weg kan helpen met het bouwen in dit systeem. Ik ondersteun de zelfbouwer in woord en daad.

architect

DE SNELHEID VAN HET BOUWEN

EPS blokken is een super leuke bouwmethode omdat je snel resultaat ziet waardoor je altijd blij naar huis gaat. Je zult ervan versteld staan hoe ver je bent na 2 weken. Je gaat hierdoor met plezier naar de bouwplaats.

aannemer 1

ALS JE THUIS KOMT BEN JE NIET UITGEPUT

De bouwblokken zijn superlicht en daarom makkelijk te verwerken. Je hoeft niet te tillen, je hebt geen zware dingen nodig. Daardoor kun je dit werk dagenlang doen.

GEÏNTERESSEERD IN ONS BOUWSYSTEEM?