ONS TOTAAL PAKKET

Wij maken het voor zelfbouwers wel heel eenvoudig. Je kunt zelf bepalen wat je zelf doet. Door onze goede begeleiding helpen wij je snel op weg. Je kunt bijvoorbeeld door ons je kelder of fundering laten storten en daarna alles zelf afbouwen. Wij kunnen je wanden, verdiepingsvloeren en dak plaatsen. Nadat je huis casco klaar is, kun je het zelf afbouwen. Er zijn veel mogelijkheden en afbouwvarianten. Zo is een eigen woning zelf bouwen gemakkelijk!  Neem contact met ons op om de juiste keuze te maken.

DE VOORDELEN VAN ONS TOTAAL PAKKET

eenvoudige techniek

ALLES VAN EEN PLEK

Dankzij de doordachte en eenvoudige techniek kun je zelf makkelijk bouwen met onze bouwblokken. Onze blokken zijn gebruiksvriendelijk en uitermate vormvast.

licht van gewicht

EEN SNELLER PROCES

De blokken zijn licht van gewicht waardoor iedereen er mee kan bouwen. Je kunt met je gehele gezin aan de slag:  samen met je partner en/of kinderen kun je samen jullie huis bouwen.

construction 1

EEN GOEDKOPER SYSTEEM

Doordat de blokken zelf licht van gewicht zijn, is het plaatsen van de blokken ook heel gemakkelijk. De blokken hoeven niet te worden verlijmd en in de meeste gevallen is wapeningsstaal niet nodig.

begeleiding altijd beschikbaar

WIJ BIEDEN BEGELEIDING

Wij bieden begeleiding op de werkplek. Desgewenst nemen we vanuit ons bouwsysteem het plaatsen van de blokken en storten van de gevels voor onze rekening. Informeer voor de mogelijkheden.

VRAGEN OVER DE ONS TOTAALPAKKET?

ONS TOTAAL PAKKET

Alles halen van een plek zorgt voor een sneller, eenvoudiger en goedkoper proces.

De bouw kan sneller beginnen. Niet lang wachten op offertes, geen onduidelijkheid over prijzen en betrouwbare en deskundige vakmensen.

BOUWBLOKNEDERLAND kan je van alles voorzien: Architecten en constructeurs + alle nodige bouwmaterialen + de juiste aannemer + de juiste vakmensen + altijd beschikbaar voor ondersteuning.

Geïnteresseerd? Vul dan nu het adviesformulier in om gratis op maat gemaakt advies te krijgen over wat het beste is voor jouw project.

eigen-woning-zelf-bouwen-stap-2

Stap 1. Geen bouwtekening / Constructieberekening?

Je bouwvergunning is binnen en we hopen uiteraard dat je gekozen hebt voor onze bouwblokken. Het eerste dat je doet is funderen. Allereerst gaat je je bouwplaats inrichten: hekwerk eromheen, misschien een container om in te werken en spullen in op te slaan. Als je echt luxe wilt, dan zet je een bouwkeet neer met een toilet. Je kunt aan de slag!

electrician 2

Stap 4. Onderdelen van je bouwproject uitbesteden?

Heb je een plat of een schuin dak? Voor schuine daken worden vaak prefab elementen gebruikt. Ook worden stalen daken toegepast. Iemand die het leuk vindt en handig is met hout en platen kan zelfs zelf zijn dak maken. Voor een plat dak heb je de keuze uit een houten balklaag of een betonnen vloer. In beide gevallen dek je je constructieve dak af met isolatieplaten en EDPM dakbedekking of een gebrande bitumenlaag.

eigen-woning-zelf-bouwen-stap-4

Stap 2. Nog op zoek naar alle bouwmaterialen?

Als je bij ons je bouwblokken bestelt, dan krijg je van ons een instructie. Meestal hebben we aan een ochtend of middag genoeg. Vaak gebeurt het dat mensen nog even telefonisch advies vragen of door middel van beeldbellen. Wij zijn altijd bereikbaar, kennen het systeem en hebben veel ervaring in de bouw. De ervaring leert dat we altijd een oplossing hebben voor je vraagstuk. Het is fijn dat je daardoor niet vastloopt en door kunt gaan met je project.

begeleiding

5. Wij helpen je bij elke stap en zijn altijd beschikbaar voor begeleiding en vragen

Met het plaatsen van kozijnen maak je het bouwwerk wind- en waterdicht. Een mooi moment! De kozijnen moeten qua isolatiewaarde goed aansluiten bij het bouwsysteem. Kozijnen met triple-glas zijn daardoor eerder een regel dan een uitzondering. Het plaatsen van de kozijnen is niet moeilijk. Vaak gaat men in de fout met het werk daarvoor. De details moet  je van tevoren goed uittekenen. De kozijnaansluitingen moeten immers goed isoleren en lucht- en waterdicht zijn. Daarnaast moet de binnenafwerking (stuclagen en vensterbanken) en de buitenafwerking (stuclagen, steenstrips of houten gevelbekleding) netjes aansluiten op het kozijn.

worker 1

Stap 3. Heb je een aannemer of ga je zelf je project bouwen?

Als je meerdere verdiepingen hebt, dan moet je verdiepingsvloeren gaan leggen. Onze bouwblokken zijn goed te combineren met de standaard vloeren die in Nederland worden toegepast, zoals de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer. De kanaalplaatvloer is in veel gevallen de goedkoopste oplossing. Met de breedplaatvloer kun je grotere overspanningen halen en is het makkelijker om installatiewerk zoals water, lucht en elektriciteit in de vloer te verwerken.

goedkoper

Ons totaalpakket = Een sneller, goedkoper en eenvoudiger bouwproces

Tijdens het hele bouwproces bouw je je installaties in. Bij fase 1 van deze lijst maak je de hoofdriolering. Op de punten waar je dat nodig hebt, maak je invoerleidingen van je meterkast. Water, elektriciteit, lucht en eventueel gas bouw je in fase 2 tot en met fase 4. Leidingen van verdieping naar verdieping kun je aanbrengen in koven of door onze wanden laten lopen. Elektriciteitsbuizen en dozen kun je op een later moment insmelten in de binnenschil van onze bouwblokken. Nadat je installaties erin zitten, kun je je wanden zowel binnen als buiten gaan afwerken. De vloerverwarming leg je voordat je de afwerkvloer legt.

WAAROM IK BOUWEN MET EPS GEWELDIG VIND!

zelfbouwer bouwbloknederland 1

IEDEREEN KAN HET

Je kunt met je vrouw, kinderen en vrienden een heel huis bouwen. De techniek is eenvoudig en snel te leren. Persoonlijk ken ik het systeem heel goed. De ene mens is wat handiger dan de andere mens, maar mijn ervaring is dat ik iedereen op weg kan helpen met het bouwen in dit systeem. Ik ondersteun de zelfbouwer in woord en daad.

architect

DE SNELHEID VAN HET BOUWEN

EPS blokken is een super leuke bouwmethode omdat je snel resultaat ziet waardoor je altijd blij naar huis gaat. Je zult ervan versteld staan hoe ver je bent na 2 weken. Je gaat hierdoor met plezier naar de bouwplaats.

aannemer 1

ALS JE THUIS KOMT BEN JE NIET UITGEPUT

De bouwblokken zijn superlicht en daarom makkelijk te verwerken. Je hoeft niet te tillen, je hebt geen zware dingen nodig. Daardoor kun je dit werk dagenlang doen.

GEÏNTERESSEERD IN ONS BOUWSYSTEEM?