ONZE KOZIJNEN

(KUNSTSTOF, ALUMINIUM OF HOUT)

SCHUIFPUIEN

Een schuifpui is de verbinding tussen huis en tuin. Het glas zorgt voor een goede lichtinval in de woning waardoor er optisch veel ruimte wordt gecreëerd. De grote schuifende delen maken het ook eenvoudig om het huis snel op te frissen.

 

Een schuifpui kan handig (of noodzakelijk) zijn als er grote vlakken van glas moeten zijn en tevens als doorgang moeten functioneren. Daar waar het gewicht van glas een traditionele scharnierdeur (voordeuren en dubbele deuren) uit het lood kan trekken — heb je bij schuifpuien van kunststof nooit dergelijke problemen. Het is een eenvoudige en in het oog springende oplossing voor het verbinden van uw woonruimte met een tuin of terras.

Alle puien zijn geheel naar wens te ontwerpen met diverse soorten glas, handgrepen of deurknoppen naar keuze. Je kunt kiezen uit een breed scala vormen en kleuren die jouw schuifpui een tijdloos en uniek karakter geven.

DRAAIKIEP RAMEN

Meer licht in de bijkeuken nodig of een schuurtje van ramen voorzien? Of worden de houten kozijnen in huis vervangen voor nieuwe kozijnen? Denk dan eens aan de kunststof varianten. Behalve vaste ramen (niet te openen), zijn er natuurlijk ook openslaande ramen die moeten worden vervangen. Een draairaam van kunststof bij BOUWBLOKNEDERLAND kan ook altijd open kiepen, waardoor het raam zorgeloos open kan blijven staan terwijl er niemand thuis is. Daarom noemen we deze variant een draai kiep raam. 

We leveren vele standaardmaten uit voorraad, maar ook is het mogelijk om kozijnen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen, te bestellen. Op maat gemaakte draaikiepramen kunnen geleverd worden zonder meerprijs en met zeer snelle levertijden, wil je een persoonlijke kleur, hang- of sluitwerk dat afwijkt van ons standaard hang- en sluitwerk, kan dat tegen kleine meerprijzen. Hiermee ben je ten alle tijden voordeliger uit dan bij andere kozijn leveranciers.

Voordelen draaikiep ramen

    • Goede isolerende eigenschappen tegen zowel temperatuur als geluid
    • Een kunststof draai kiep raam is voordeliger dan varianten van ander materiaal
    • Er is weinig onderhoud nodig bij een draai kiep raam van kunststof
    • Het kozijn is eenvoudig te personaliseren in kleur, afmeting en hang- en sluitwerk, hierdoor is het eenvoudig passend te maken in uw woning
    • Installatie van onze kozijnen wordt door vele klussers als eenvoudig ervaren

VOORDEUREN

Een voordeur houdt in dat deze naar binnen toe (uw woning in) draait. Natuurlijk is de prominente plaats van kunststof (in de gevel), vaak van grote invloed in de strenge eisen die consument stellen aan het uiterlijk. Het is per slot van rekening het visitekaartje van je huis. Je wilt natuurlijk dat de deur perfect past bij de stijl van je woning. BOUWBLOKNEDERLAND heeft een breed voordeuren assortiment. Op zoek naar een deur met een klassiek uiterlijk en het gevoel van hout? Of toch liever op zoek naar een moderne voordeur voor je woning? Wat de wensen ook zijn; BOUWBLOKNEDERLAND helpt graag mee om de ideale voordeur samen te stellen. 

Voor elke type kunststof deur bieden we een ruime keuze aan handrails, grepen, knopgrepen en extra accessoires. De keuzen in kleuren gecombineerd met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende glas/paneel verdelingen, typen glas, type deurklink en scharnieren, geeft de mogelijkheid om van iedere deur iets eigens te maken. De prijs van kunststof voordeuren hangt volledig af van de configuratie van de deur. Vraag via ons maatwerk formulier eenvoudig een offerte aan.

ADVIES OVER WAT HET BESTE WERKT VOOR JOUW PROJECT?

BALKONDEUREN EN TUINDEUREN

In tegenstelling tot voordeuren draaien tuindeuren niet een woning, maar de tuin in. Zo houdt de bijkeuken, of het schuurtje, zoveel mogelijk ruimte vrij voor opslag, zonder dat een draaiende deur je hierin beperkt. Wel kunnen (tuin-) achterdeuren, net als onze kunststof voordeuren, eenvoudig worden samengesteld naar specifieke wensen.

Balkondeuren kenmerken zich ook als een naar binnendraaiende deur. Dit om geen ruimte te verliezen op de, toch vaak, krappe balkons. Een groot verschil t.o.v. een voordeur is dat bij een balkondeur het profiel (kozijn) doorloopt in de drempel, waardoor de uit-/instap altijd op een hoogte komt. Doordat een kunststof deur op uw balkon deze eigenschap heeft, blijft eventueel water op het balkon altijd buiten de woning.

DAKKAPEL KOZIJNEN

Bij BOUWBLOKNEDERLAND werken we met kozijnen met een profiel dat is gecreëerd met de insteek om alle wensen van alle klanten te kunnen vervullen.

Het profiel is de perfecte combinatie van een hoge thermische isolatie (Uw = 0,89 W/m2K), een hoog akoestisch niveau en een betrouwbare werking. In combinatie met een elegant en modern design vormt dit een hoogstaand kozijn. We bieden een in alle opzichten compleet kozijn aan, tegen een eerlijke prijs.

Standaard zijn onze kozijnen uitgerust met hang- en sluitwerk van het betrouwbare Duitse merk MACO.

We leveren vele standaardmaten uit voorraad, maar ook is het mogelijk om kozijnen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen, te bestellen. Dit alles zonder meerprijs en met zeer snelle levertijden.

ADVIES OVER WAT HET BESTE WERKT VOOR JOUW PROJECT?