HEB JE EEN AANNEMER OF GA JE ZELF JE HUIS BOUWEN?

Wij maken het voor zelfbouwers wel heel eenvoudig. Je kunt zelf bepalen wat je zelf doet. Door onze goede begeleiding helpen wij je snel op weg. Je kunt bijvoorbeeld door ons je kelder of fundering laten storten en daarna alles zelf afbouwen. Wij kunnen je wanden, verdiepingsvloeren en dak plaatsen. Nadat je huis casco klaar is, kun je het zelf afbouwen. Er zijn veel mogelijkheden en afbouwvarianten. Zo is een eigen woning zelf bouwen gemakkelijk!  Neem contact met ons op om de juiste keuze te maken.

BOUWBLOKNEDERLAND KAN JE HELPEN

medal 1

DESKUNDIGE VAKMENSEN DIE STAAN VOOR KWALITEIT

Dankzij de doordachte en eenvoudige techniek kun je zelf makkelijk bouwen met onze bouwblokken. Onze blokken zijn gebruiksvriendelijk en uitermate vormvast.

brain 1

AANNEMERS DIE BEKEND ZIJN MET ONS SYSTEEM

De blokken zijn licht van gewicht waardoor iedereen er mee kan bouwen. Je kunt met je gehele gezin aan de slag:  samen met je partner en/of kinderen kun je samen jullie huis bouwen.

help

WIJ ONDERSTEUNEN WAAR NODIG

Doordat de blokken zelf licht van gewicht zijn, is het plaatsen van de blokken ook heel gemakkelijk. De blokken hoeven niet te worden verlijmd en in de meeste gevallen is wapeningsstaal niet nodig.

VRAGEN OVER DE ONS TOTAALPAKKET?

WAAROM KIEZEN VOOR EEN AANNEMER VIA BOUWBLOKNEDERLAND?

 

WAAROM EEN ARCHITECT OF CONSTRUCTEUR VIA BOUWBLOK

NEDERLAND?

 

Alles halen van een plek zorgt voor een sneller, eenvoudiger en goedkoper proces.

De bouw kan sneller beginnen. Niet lang wachten op offertes, geen onduidelijkheid over prijzen en betrouwbare en deskundige vakmensen.

BOUWBLOKNEDERLAND kan je van alles voorzien: Architecten en constructeurs + alle nodige bouwmaterialen + de juiste aannemer + de juiste vakmensen + altijd beschikbaar voor ondersteuning.

Geïnteresseerd? Vul dan nu het adviesformulier in om gratis op maat gemaakt advies te krijgen over wat het beste is voor jouw project.

eigen-woning-zelf-bouwen-stap-2

Een snel proces

Het is mogelijk je vergunning al na 7 dagen aan te vragen!

eigen-woning-zelf-bouwen-stap-4

Iedere dag bereikbaar

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00.

worker 1

Betrouwbaar en betrokken

Architecten die gekoppeld zijn aan BOUWBLOKNEDERLAND werken met eerlijke prijzen. 

worker 1

Vakkundig

Onze aannemers leveren geen werk af zonder een kwalitatief hoog eindresultaat.

GESPECIALISEERDE EN VAKKUNDIGE AANNEMERS

logo vandrielbouw

van Driel BOUW BV

Je kunt met je vrouw, kinderen en vrienden een heel huis bouwen. De techniek is eenvoudig en snel te leren. Persoonlijk ken ik het systeem heel goed. De ene mens is wat handiger dan de andere mens, maar mijn ervaring is dat ik iedereen op weg kan helpen met het bouwen in dit systeem. Ik ondersteun de zelfbouwer in woord en daad.

GEÏNTERESSEERD IN ONS BOUWSYSTEEM?