PASSIEF BOUWEN

Het bouwen is heel toegankelijk voor iedereen werkzaam in de bouw en voor de zelfbouwer. Het systeem heeft superieure eigenschappen. Snel en eenvoudig bouwen. Sterk en degelijk met beton. Passief bouwen betekent hoge isolatiewaarden en zonder extra moeite luchtdicht. Dus toegankelijk en superieur.

BOUWEN MET ONS BOUWSYSTEEM

brain 1

SUPER MAKKELIJK EN SNEL

medal 1

HOOG ISOLEREND (RC. WAARDE VAN 9)

makkelijk-snel-en-efficiënt-bouwen

SNELLE LEVERTIJDEN

begeleiding altijd beschikbaar

BEGELEIDING WAAR NODIG

UW HUIS BOUWEN MET ONS BOUWSYSTEEM?

zelf-passief-bouwen

ZELF BOUWEN

Onze klanten kiezen ervoor zelf te bouwen omdat ze het leuk vinden om hun eigen huis te realiseren. Zelf je huis bouwen is voor sommigen een droom, maar scheelt bovendien ook veel geld. Als je zelf bouwt, bespaar je op arbeidsloon en de btw op arbeid. Zo kennen wij voorbeelden van klanten die hun eigen huis hebben gebouwd en daarmee in een paar jaar rond de honderdduizend euro hebben verdiend. Daarnaast schakel je ook de aannemer uit. Dit levert je ca. 20% besparing op.

Ons doel is op deze manier een eigen woning voor meer mensen bereikbaar  te maken. Passief bouwen is toegankelijk voor iedereen.

 

Het succesvol bouwen van je eigen woning staat of valt met een eenvoudig bouwsysteem waarin weinig fouten kunnen worden gemaakt. Ons bouwsysteem is er zo een. Daarnaast is goede begeleiding voor veel mensen belangrijk. Wij willen je graag begeleiden en onze ervaring met je delen. Heb je overal aan gedacht? Kies je meteen de juiste oplossing? Wil je even overleggen over een te maken keuze?

Wij staan voor je klaar!

Geïnteresseerd? Vul dan nu het adviesformulier in om gratis op maat gemaakt advies te krijgen over wat het beste is voor jouw project.

LEVEREN

Onze bouwblokken worden in Nederland in eigen beheer gefabriceerd. Door de korte lijnen kunnen we zeer snel leveren en eventueel naleveren.  Je moet hierbij denken aan een levertijd van ca. 7 dagen.

Voordat er besteld kan worden, moeten we samen bepalen wat je precies nodig hebt. Je stuurt ons een bouwtekening en aan de hand hiervan kunnen wij het benodigd aantal blokken berekenen. Naast het leveren van bouwblokken kunnen wij je voorzien van kozijnen, vloeren, funderingen en daken.

Geïnteresseerd? Vul dan nu het adviesformulier in om gratis op maat gemaakt advies te krijgen over wat het beste is voor jouw project.

leveren eps blokken

VOORDELEN VAN ONS PASSIEF BOUWSYSTEEM

9

Eenvoudig

Ons bouwsysteem is vooral eenvoudig en door mensen met weinig ervaring in elkaar te zetten.

9

Ontwerp in 3D uitwerken

Wij kunnen het ontwerp van je woning in 3D uitwerken. Hierdoor kun je van tevoren eenvoudig zien wat je moet doen en wat het resultaat wordt.

voordelen eps

UW HUIS BOUWEN MET ONS BOUWSYSTEEM?