ONZE KANAALPLAATVLOER

KANAALPLAATVLOER

van DE HOOP PEKSO

 

De Kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat zowel in geïsoleerde als on-geïsoleerde uitvoering verkrijgbaar is. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen waardoor deze vloer een relatief laag eigen gewicht heeft.

De geïsoleerde Kanaalplaten zijn standaard voorzien van een fabrieksmatig aangebracht brandvertragend isolatiemateriaal.

Vanwege de glad afgewerkte onderzijde met afgeronde zijkanten is bij Kanaalplaten een minimale plafondafwerking benodigd. Op de ruwe bovenzijde zijn verschillende vloerafwerkingen mogelijk.

Toepassing
Ongeïsoleerde Kanaalplaatvloeren worden als voorgespannen vrijdragende systeemvloeren in zowel de woningbouw, als de utiliteitsbouw toegepast. Bijvoorbeeld als ongeïsoleerde kelderdek-, dak- of verdiepingsvloer. De geïsoleerde Kanaalplaten worden als begane grondvloer toegepast, eveneens in de woning- en utiliteitsbouw.

  Eigenschappen

  – Gewichtsbesparend

  – Snel bouwtempo

  – Diverse maten pasplaten beschikbaar, hierdoor is een minimum ana passtroken benodigd op de bouwplaats

  Technische Specs

  Afmetingen voorgespannen Kanaalplaatvloer

  Breedte

  1200 mm

  Dikte

  165, 200, 265 en 320 mm

  Plaatlengtes: De plaatlengte is afhankelijk van de plaatdikte. Van kleine beukmaten met een minimale lengte van 3500 mm bij een dikte van 165 mm tot grote overspanningen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen met een maximale lengte van 14000 mm zijn mogelijk.

  Isolatiewaardes

  Isolatiewaardes van de Kanaalplaatvloer

  Rc 3,7 – 4,2 – 5,0 en 6,0 m².K/W

   

  ADVIES OVER WAT HET BESTE WERKT VOOR JOUW PROJECT?