IK BEN… ARCHITECT

Wij maken het voor architecten die met ons bouwsysteem willen werken heel eenvoudig. Onze bouwblokken hebben een standaard maatvoering en kunnen met een smeltbak op maat gemaakt worden. De stramienmaat van de blokken is 50mm. Onze blokken hebben weinig onderdelen. We hebben 1 buitenhoek en 1 binnenhoek die omkeerbaar zijn en daardoor ontstaat het verband in de volgende laag. Ter hoogte van de verdiepingsvloeren hebben we pasblokken van 200 mm hoog. Deze kunnen naar gelieve opgehoogd worden met pasblokken van 45 mm hoog. Onze bouwblokken zijn geschikt voor alle reguliere begane grond, verdiepingsvloeren en daken. Hierdoor hoeft er in het ontwerp geen rekening gehouden te worden met speciale oplossingen maar kan gebruik gemaakt worden van de standaard details.

Our Services

eenvoudige techniek

Standaard maatvoering

Onze bouwblokken zijn 1200 mm lang, 400 mm breed en 245 mm hoog. Daarnaast hebben we een blok van 120 mm lang, 330 mm dik 200 mm hoog. De stramienmaat is 50mm.

licht van gewicht

OP MAAT MAKEN MET SMELTBAK

Bouwblokken kunnen bij gevelopeningen en kozijnen in lengte worden gesmolten in elke gewenste afmeting. 

construction 1

ALTIJD OPZOEK NAAR ARCHITECTEN DIE MET ONS WILLEN WERKEN

Het gebeurt regelmatig dat wij klanten krijgen die een woning willen laten tekenen. Wij hebben altijd interesse in architecten die interesse hebben woningen voor onze klanten te gaan tekenen. Neem daarom contact op.

IK BEN ARCHITECT EN HEB INTERESSE IN JULLIE BOUWSYSTEEM…

IK BEN ARCHITECT EN HEB INTERESSE IN JULLIE BOUWSYSTEEM…

Als u interesse heeft kunt u onderstaand formulier invullen. Wij zullen daarna contact met u opnemen via de mail of de telefoon om te kijken wat in uw geval de beste vervolgstappen zijn.

WAAROM IK BOUWEN MET EPS GEWELDIG VIND!

zelfbouwer bouwbloknederland 1

IEDEREEN KAN HET

U kunt met uw vrouw, kinderen en vrienden een heel huis bouwen. De techniek is eenvoudig en snel te leren. Persoonlijk ken ik het systeem heel goed. De ene mens is wat handiger dan de andere mens, maar mijn ervaring is dat ik iedereen op weg kan helpen met het bouwen in dit systeem. Ik ondersteun de zelfbouwer in woord en daad.

 

architect

DE SNELHEID VAN HET BOUWEN

EPS blokken is een super leuke bouwmethode omdat u snel resultaat ziet waardoor u altijd blij naar huis gaat en versteld staat van hoe ver u bent na 2 weken. Je gaat hierdoor met plezier naar de bouwplaats.

aannemer 1

ALS U THUISKOMT BENT U NIET UITGEPUT

De bouwblokken zijn superlicht en daarom makkelijk te verwerken. U hoeft niet te tillen, u heeft geen zware dingen nodig. Daardoor kan je dit dagenlang doen.

IK BEN ARCHITECT EN HEB INTERESSE IN JULLIE BOUWSYSTEEM…