IK BEN… AANNEMER

Wij maken het voor aannemers heel eenvoudig. We geven u of uw personeel een ochtend instructie over ons bouwsysteem. Schoren en smeltbakken kunt u bij ons huren. We hebben een checklist voor de werkvoorbereiding zodat u niks mist op de bouwplaats. 

WAAROM KIEZEN VOOR ONS BOUWSYSTEEM?

eenvoudige techniek

EENVOUDIGE TECHNIEK

Dankzij de doordachte en eenvoudige techniek kunt u zelf makkelijk bouwen met onze bouwblokken. Onze blokken zijn gebruiksvriendelijk en uitermate vormvast.

licht van gewicht

HOEKEN EENVOUDIG

De blokken zijn licht van gewicht waardoor iedereen er mee kan bouwen. U kunt met uw gehele gezin aan de slag. Uw partner en kinderen kunnen samen het huis bouwen.

construction 1

MAKKELIJKE AFMETINGEN

Doordat de blokken zelf licht van gewicht zijn is het plaatsen van de blokken ook heel gemakkelijk. De blokken hoeven niet te worden verlijmd en in de meeste gevallen is wapeningsstaal niet nodig.

begeleiding altijd beschikbaar

WIJ BIEDEN BEGELEIDING

Wij bieden begeleiding op de werkplek. Desgewenst nemen we vanuit ons bouwsysteem het plaatsen van de blokken en storten van de gevels voor onze rekening. Informeer voor de mogelijkheden.

VRAGEN OVER DE BEGELEIDING?

[multi-step-form id="2"]

MET ONS BOUWSYSTEEM WERKEN: HOE PAK IK DAT AAN?

Wij gaan ervan uit dat u een kavel heeft waarop u kan bouwen, dat u een bouwvergunning kan krijgen en dat u een idee hebt wat u wilt gaan bouwen.

blueprint 1

1. STUUR UW BOUWPLANNEN NAAR ONS OP

Aan de hand van uw bouwtekening kunnen wij uitrekenen hoeveel blokken er nodig zijn. Ook kunnen we u adviseren over de kozijnendetails, buitengevelafwerking, dak, aansluitingen, luchtdichtbouwen en toe te passen funderingen met het doel een voor u zo efficient mogelijk project te realiseren.

bouwvergunning

2. WIJ GAAN EEN OFFERTE MAKEN

Aan de hand van het totaalplan maken wij voor jou een offerte. Indien gewenst inclusief de bouwmaterialen voor de fundering, de wanden, de vloeren, de kozijnen en de daken. Al onze bouwmaterialen zijn getest, eventuele certificaten kunnen we overleggen om bij te voegen in de offerte naar uw klant.

muren

3. LEVERING

Onderling wordt nauwkeurig afgestemd over de leverdatum. Wij weten dat het belangrijk is dat de bouwmaterialen niet te vroeg en niet te laat op de bouwplaats moeten worden geleverd. We zijn gewend creatief te zoeken naar oplossingen zodat de bouw van het project vlot doorgaat.

vloeren

4. INSTRUCTIE OP DE BOUWPLAATS

Mocht u nog niet gebouwd hebben met ons bouwsysteem, dan instrueren we u of uw personeel op de bouwplaats. Meestal is dat aan het begin van het project.

WAAROM IK BOUWEN MET EPS GEWELDIG VIND!

zelfbouwer bouwbloknederland 1

IEDEREEN KAN HET

U kunt met uw vrouw, kinderen en vrienden een heel huis bouwen. De techniek is eenvoudig en snel te leren. Persoonlijk ken ik het systeem heel goed. De ene mens is wat handiger dan de andere mens, maar mijn ervaring is dat ik iedereen op weg kan helpen met het bouwen in dit systeem. Ik ondersteun de zelfbouwer in woord en daad.

 

architect

DE SNELHEID VAN HET BOUWEN

EPS blokken is een super leuke bouwmethode omdat u snel resultaat ziet waardoor u altijd blij naar huis gaat en versteld staat van hoe ver u bent na 2 weken. Je gaat hierdoor met plezier naar de bouwplaats.

aannemer 1

ALS U THUISKOMT BENT U NIET UITGEPUT

De bouwblokken zijn superlicht en daarom makkelijk te verwerken. U hoeft niet te tillen, u heeft geen zware dingen nodig. Daardoor kan je dit dagenlang doen.

ALS ARCHITECT WERKEN MET ONS BOUWSYSTEEM?