logo bouwtekeningdirect

BOUWTEKENINGDIRECT

Wij werken samen met BouwtekeningDirect. Dit doen we omdat zij mooie ontwerpen maken en zij kennen onze bouwblokken, kozijnen, vloeren en daken. Zij hebben een supersnelle levertijd, zijn goed bereikbaar en werken met vaste prijzen.

BOUWTEKENING LATEN MAKEN DOOR BOUWTEKENINGDIRECT

file and folder

GEEN PAPIERWERK, ALLE PROCEDURES GAAN VIA BOUWTEKENINGDIRECT

scherpe prijs

SCHERPE TARIEVEN DOOR EFFICIËNTE WERKWIJZE

ervaren medewerkers

ERVAREN MEDEWERKERS DELEN HUN KENNIS GRAAG

contact

24/7 DAGEN PER WEEK UITSTEKEND BEREIKBAAR

STAPPEN VOOR HET ONTWERPEN VAN JE HUIS

STAPPEN VOOR HET ONTWERPEN VAN JE HUIS

Een woning zelf bouwen is een grote uitdaging en een droom voor die handig is. BouwBlokNederland staat jou terzijde bij het bouwen van jouw eigen woning, wij proberen onze bouwmethode voor iedereen bereikbaar te krijgen die gemotiveerd is om zijn eigen woning te bouwen.

design 1

1. SCHETS MAKEN

We starten met het tekenen van je bouwperceel en de plek waar je je woning wil plaatsen teken je in. Daarbij is de ligging van de straat, de ligging van de tuin en de indeling van je buitenruimte belangrijk. Dan moet je plattengronden maken. De voordeur, achterdeur, ligging van de keuken, toilet, woonkamer etc.

Als je woning een bovenverdieping heeft, de plaats van de trap en de indelingen van de verdiepingen met badkamers en de locatie van de technische ruimte. Zorg dat je maatvoering in je tekening zet. Een centimeter is een meter is een makkelijke schaal. Ga dan de gevels tekenen. Houd als het kan de volgorde Noord, Zuid, Oost- en Westgevel aan.

search

2. ZOEKEN NAAR JE STIJL

Internet is een fantastische bron voor het zoeken naar plaatjes van woningen die jij mooi vindt. Een specifieke website is pinterest. Sla al deze plaatjes op.

 

transfer

3. OVERDRACHT ARCHITECTDIRECT

Wij kunnen je introduceren bij ARCHTICTDIRECT en daar de juiste architect aan jouw koppelen. Tijdens het ontwerpproces houden wij vinger aan de pols. Het levert naar onze ervaring best veel op als wij blijven meekijken. Dit kan heel eenvoudig door ons tijdens het mailen in de CC te zetten.

UW HUIS BOUWEN MET ONS BOUWSYSTEEM?