BOUWEN

Het bouwen is heel toegankelijk voor iedereen in de bouw en voor de zelfbouwer. Het systeem heeft superieure eigenschappen. Snel en eenvoudig bouwen. Sterk en degelijk met beton. Hoge iolsatiewaarden en zonder extra moeite luchtdicht. Dus toegankelijk en superieur.

BOUWEN MET ONS BOUWSYSTEEM

construction icon 2 white

SUPER MAKKELIJK EN SNEL

construction icon 1 white

HOOG ISOLEREND (RC. WAARDE VAN 9)

construction icon 3 white

SNELLE LEVERTIJDEN

begeleiding altijd beschikbaar

BEGELEIDING WAAR NODIG

UW HUIS BOUWEN MET ONS BOUWSYSTEEM?

zelf bouwen EPS 1

ZELF BOUWEN

Onze klanten kiezen ervoor zelf te bouwen omdat ze het leuk vinden om hun eigen huis te realiseren. Naast dat u eigen huis bouwen voor sommigen een droom is, scheelt het ook veel geld. Als u zelf bouwt bespaar u op arbeidsloon en de btw op arbeid. Zo kennen wij voorbeelden van klanten die hun eigen huis hebben gebouwd en daarmee in een paar jaar rond de honderdduizend euro hebben verdiend. Daarnaast schakel u ook de aannemer uit. Dit levert u ca. 20% besparing op.

Ons doel is op deze manier een eigen woning voor meer mensen bereikbaar maken.

 

Het succesvol bouwen van u eigen woning staat of valt met een eenvoudig bouwsysteem waarin weinig fouten kunnen worden gemaakt. Ons bouwsysteem is er zo een. Daarnaast is goede begeleiding voor veel mensen belangrijk. Wij willen u graag begeleiden en onze ervaring met u delen. Hebt u overal aan gedacht? Kiest u meteen de juiste oplossing? Wilt u even overleggen over een te maken keuze?

Wij staan voor u klaar!

 

LEVEREN

Onze bouwblokken worden in Nederland in eigen beheer gefabriceerd. Door de korte lijnen kunnen we zeer snel leveren en eventueel naleveren. U moet hierbij denken aan een levertijd van ca. 7 dagen.

 

 

Voordat er besteld kan worden, moeten we samen met u bepalen wat u precies nodig hebt. U stoort ons een bouwtekening en aan de hand hiervan kunnen wij voor u het benodigd aantal blokken berekenen. Naast het leveren van bouwblokken kunnen wij u voorzien in kozijnen, vloeren, funderingen en daken.

leveren eps blokken

Voordelen

9

Eenvoudig

Ons bouwsysteem is vooral eenvoudig en door mensen met weinig ervaring in elkaar te zetten.

9

Ontwerp in 3D uitwerken

Wij kunnen het ontwerp van uw woning in 3D uitwerken. Hierdoor kunt u van tevoren eenvoudig zien wat u moet doen en wat het resultaat wordt.

 

voordelen eps

UW HUIS BOUWEN MET ONS BOUWSYSTEEM?